Nejnovější recenze ze sekce Kultivátory
- Výborně plní funkci v odstraňování plevele.
- Úžasný pomocník, doporučuji všem, nebolí záda ani ruce :-)
Rotavátor Parkside PGK 1500 A1 jsem vrátil, špatná konstrukce rotavátoru postrádající "nosič radličky s radličkou". Radlička by rotavátor přibrždovala a nože by se dostaly do větší hloubky.
Rotavátor Parkside PGK 1500 A1 je nepoužitelný.
- Lehký
- Snadno smontovatelný
- Tupé nože
- Slabý výkon
Na nějaký mini záhonek dobré.
Do tuhší hlíny s hroudama velice slabé, ztrácí výkon a umí se i zastavit, chce to nadlehčovat.
Nicméně to se dá čekat, vzhledem k parametrům a s tím jsem to i kupoval, šlo mi o nachystání malinkých ploch po sklizni před zasetím další tratě nebo třeba ve skleníku.
Pracuje mnohem lépe než jsem čekal. Zvládá i neudržovaný, poměrně tvrdý terén. Používané záhony jsem rotoval mnohem snadněji než motorovým rotavátorem, kde jsem před každou sezonou musel provést údržbu karburátoru a zapalování.
Produkt usna dňuje práci,dobře se ovládá,je vybaven kolečky pro přepravu,doporučuji všem kteří pracují na zahrádce,
- Velmi praktický produkt
- Dělá, co má
- Široký záběr
- Lze (silou) regulovat hloubku. I největší sice nemá hloubku rýče, ale dostatečná.
- Tuhou zeminu, kterou rýčem pouze rozbiji na hroudy, které stejně nejdou rozbít motykou ani hráběmi, tento stroj krásně zkypří.
- Převozní kolečka, při práci se jednoduše sklopí
- Hodně hroudy rozhazuje okolo
- Spínací pojistka, která nejde stisknout jednou rukou (společne se spouštěcí pákou) - naprostá pitomost u stroje, který musím držet oběma rukama, protože má tendenci ujíždět.
- paráda
spokojenost
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Skvělé
Manžel viděl produkt u známého.Moc se mu zamlouval.Následovala objednávka.
Kultivátor předčil moje očekávání, je bezvadný, už jsem objednala další s delší rukojetí:-).
- Silný motor, dobrá obslužnost
- Lehký z kvalitního materiálu
Zatím jsem použil jen krátce, takže je tězké odpovědně
hodnotit.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- cena / výkon
- je malzlý a púraktický
- nejsou
- viynikajuca kvalita
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »