Nejnovější recenze ze sekce Kultivátory
Zatím nevím.
Parkside PGK 1500 A1
Přidáno: 12. listopadu 2023
(naposledy upraveno 12. listopadu 2023)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- dobře fungující zařízení
U nahrubo zryté půdy rozmělní hroudy, velice dobře do půdy zapracuje koňský hnůj či jiné hnojivo.
PARKSIDE PBGK 1400 C3
Přidáno: 8. listopadu 2023
(naposledy upraveno 8. listopadu 2023)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Dlouho jsem váhal a nakonec za ty peníze super stroj , koupeno se slevou a poukazem za 5299,-
- Náročnější manipulace, ale pro pořádné chlapy brnkačka
robustní konsrukce, jednoduché ovládání
- lehký, skladný, výkonný!
- nezjistil jsem
- zatím nezkoušeno pořád prší
- velký výběr
- Skutečně výkonný, oceňuji možnost odebrání krajních nožů při práci v těžší půdě. I tam se ale bez problémů zahrabe až po blatník. Jen si tam budu muset dodělat "zástěrku", aby mi hlína nelétala do bot. Koupě nelituji.
Skutečně výkonný, nezadýchá se. Oceňuji možnost odebrání krajních nožů při práci v těžší půdě. Na rozoraných drnech chvilku poskakuje ale pak se bez problémů zahrabe až po blatník. Jen si tam budu muset dodělat "zástěrku", aby mi hlína nelétala do bot. Koupě nelituji.
není vhodné pro obsluhu ženám, pro velký odpor. Mi to vyhovuje.
- Lehký, poměrně výkoný.
- nevhodně umístěný vypínač
- Vůle mezi hřídelí a pracovním kolem (lopatkama). Musel jsem jí vymezit. Možná vadný kus.
Jak psali v jiných recenzích - nevhodně umístěný vypínač. pokud vám ruka sjede do zadní části rukojeti, tak vzhledem k dosti silné pružině ve vypínači už neudržíte vypínač seplý. Jelikož se musí kultivátor neustále držet tahem dozádu, tak po chvilce ruka se posune i když nechcete. Výkon 1000W je dostatečný, ani když se zahrabe do hloubky tak motor moc nezpomalí.
- Jednoduchá manipulace. Hlína dobře rozpracována.
- Pozemek musí být dostatečně připraven, jinak kultivátor jen poskakuje.
Silný motor, příznivá cena na malé zahrádky
- rychlost zpracovani pudy
- Kultivátor jsem již vyzkoušel pro přípravu záhonu na setbu česneku. Pracuje dobře a při demontáži kol půdu, pokud je předem tato poryta, řádně rozmělnil.
- Kvalita !(není vyrobeno v Číně)
jsem velmi spokojen
Jednoduché složení stroje, na práci na zahradě perfektní.
- Opravdový pomocník hlína je opravdu pěkně nakypřená
- dobrá manipulace, dobrý výkon motoru, snadná údržba
pro práci na zahradě bez chyby
Zobrazuji 181 - 200 ze 500 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Další »