Nejnovější recenze ze sekce Kultivátory
Splňuje to co jsem potřeboval. Překvapil mě výkonem.
dobré
- snadná montáž,vysoký výkon
- Dělá co má
- Musíš dávat pozor na kabel
- na osu se namotá tráva a špatně se odstraňuje
Ta ty peníze to snad bude dobré, uvidíme jak vydrží : Zatím zkušební hodinka, srovnání zahrady rozryté prasaty a docela to šlo. Záhony s tím půjdou určitě dobře, v měkkém terénu bez porostu to pracuje dobře. Dost se zalepí hlínou a je třeba po práci pořádně očistit
Fieldmann FZK 2002-E
Přidáno: 19. března 2024
(naposledy upraveno 19. března 2024)
Zakoupeno v KancelarskePotreby.net
- jednoduché použití
- Dobrá cena produktu
- Splnil moje očekávání.
- Zatím žádná.
Dobrá práce s produktem.
Výkonný a spolehlivý provoz.
Jednoduchá a rychlá obsluha stroje.
nízká váha, snadná pohodlná manipulace
Zařízení splnilo očekávání, jsem spokojen.
Usnadní práci.
Zatím jsem jej nezkoušel. Ještě nebyla možnost.
- výkon
- 0
zatím vyzkoušeno jen jednou, ale byl to fofr. Určitě rychlejší než se namáhat rýčem a pak hráběmi :-))
Kultivátor udělá těžkou práci za vás, ale musíte ho pevně držet v rukou. Mám tvrdou půdu a tento stroj z ní udělal krásnou a kyprou a připravenou na sázení zeleniny. Už mi není dvacet a tak tento stroj budu používat i místo rytí na podzim. Když ho déle podržíte na místě, tak se zareje 20cm a když povolte tak zase vyjede. Práce co jsem s rýčem dělal celý den, s tímto strojem jsem měl za tři hodiny hotovo i s uhlazením. Pokud váháte, a stále pochybujete,tak vám není pomoci.
- dobrá cena
- těžký, húř se ovládá moc velká nejnižší rychlost
- spuštění super
6 hodin s rýčem a hráběmi nebo 1 hodina s kultivátorem. Pro moji zahrádku a moji fyzickou (ne)zdatnost ideální volba.
- Po otoceni nozu jede jako cert. Videa na Youtube
- Nesmim ho nechat pri praci stat na miste, nebo se zahrabe az po motor. Samozrejme zalezi na kvalite pudy, moje puda byla 2roky neryta. Mel jsem oddelane krajni noze takze zaber byl 30 cm, abych zbytecne nenamahal motor.
- Podivejte se do prevodovky jestli je tam olej,moje byla uplne sucha, at potom nemate zbytecne problemy.
- Zejeto pomocnik k nezaplaceni, bylo na recenzich napsano dost. Za me jednoznacne doporucuji, ale otocit noze-povolit M8 sroub y na hrideli a prohodit levy za pravy.
V navodu by mohlo byt uvedeno, jaky olej se dava do prevodovky.
Noze byly namontovany obracene.
cena / výkon
cena / výkon
- nízká váha
- Nutno startovat šňůrou vícekrát v porovnání s motory Honda,
- postrádám zavírací ventil benzinu mezi nádrží a karburátorem
Vse ok
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »